CLOUD COMPUTING.

Iedere organisatie stelt andere eisen aan de werkplek, maar één stelregel geldt vrijwel overal: de digitale werkomgeving moet altijd en overal toegankelijk zijn. Dat vereist een specifieke ICT-infrastructuur en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. U wilt een veilige en toegankelijke IT omgeving, waarin de gebruikers kunnen beschikking over applicaties en bestanden. EdPau IT biedt de infrastructuur voor gevirtualiseerde werkplekken voor uiteenlopende toepassingen, bedrijven en instellingen.

BACKUP & RECOVERY.

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Met de Backup en Disaster Recovery diensten van EdPau IT voorkomt u dat deze belangrijke gegevens verloren gaan. Er zijn oplossingen voor het maken van een backup van uw laptop tot het maken van een backup van uw hele (virtuele) serverpark. Wij kunnen u voor elke situatie de beste oplossing aanbieden, omdat wij als enige een one-stop-shop zijn op het gebied van Backup & Disaster Recovery!

Client Backup.

Door onder andere de ontwikkeling van ‘Bring Your Own Device’, worden clients zoals bijvoorbeeld laptops steeds belangrijker in een organisatie. Belangrijke data bevindt zich dan ook steeds vaker op laptops en pc’s. Een goede backup van deze devices is dan ook essentieel. Met de Client Backup van EdPau IT kunt u altijd en overal een backup maken, onafhankelijk van de locatie van de client computer. Daarnaast is uw data ook beschikbaar op tablet en smartphones. Voor € 9,99 per maand heeft u al een pakket waarmee u een backup kunt maken tot 50 GB. Client backup is beschikbaar voor Linux, Windows en Mac besturingssystemen.

CloudFileSync.

Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive: CloudFileSync. CloudFileSync biedt voor u de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Daarnaast kunt u met de CloudFileSync oplossing van EdPau IT uw data op een veilige manier delen met al uw contactpersonen.

Al vanaf €8,95 ex BTW per maand

ON-GOING SUPPORT.

U kunt gebruik maken van onze kennis en ervaring op het gebied van Online Backup, Disaster Recovery, IaaS en Secure File Sync. Maar daar houdt het niet op! Wij kunnen u ook volledig ontzorgen, bijvoorbeeld op het gebied van migraties!

TOTAL UPTIME

CLOUD GROWTH

SCALABILITY

“Edwin werkt al jaren naar volle tevredenheid voor onze school, het Emmauscollege, een grote school in het Voortgezet Onderwijs voor systeembeheer on-site. Hij onderzoekt en implementeert nieuwe ondersteunende ICT toepassingen voor leerlingen en personeel.”

Marco Brosens, hoofd bedrijfsvoering, Emmauscollege

“Al jaren komt EdPau IT hier voor onderhoud aan onze servers en netwerk. We denken er over om bij de volgende hardware vervanging naar de Cloud te migreren middels IaaS”

Anna de Haas, Fusion

Edwin Pastoor van EdPau IT Solutions heeft voor Van Kooten Solutions de website volledig verzorgd. De website is door Edwin ontworpen en in beheer.

Joep van Kooten, Van Kooten Solutions

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.

GET STARTED