Maak nu online een afspraak

Contact opnemen?

Vul hieronder je gegevens in. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om eventuele vragen te beantwoorden of om een kennismakings afspraak in te plannen.

  FAQs.

  Misschien kunnen we alvast wat vragen beantwoorden. Kijk eens in onze FAQ om de meest gestelde vragen te bekijken.

  EdPau IT maakt gebruik van een high speed internetverbinding om ervoor te zorgen dat u uw bestanden zo snel mogelijk naar onze datacenters kunt backuppen en wanneer nodig, zo snel mogelijk naar uw eigen locatie kunt restoren. De internetverbinding is daarnaast redundant uitgevoerd: de verbinding komt aan twee kanten van het gebouw via verschillende routes binnen, waardoor een optimale werking van de internetverbinding gegarandeerd is.

  Bij onze Backup, Disastery Recovery, IaaS en Secure File Sync diensten wordt de data veilig opgeslagen op onze storage platformen in Amsterdam of Delft. De data valt op deze manier altijd onder de Nederlandse wetgeving.

  De datacenters bevatten een VESDA (Very Early Smoke Detection Apparatus) systeem. Deze zeer gevoelige rookdetectors zijn verbonden aan het Building Management System (BMS). Dit BMS wordt continu gemonitord vanuit ons Network Operations Center (NOC). Een eventuele brand kan dus in een zeer vroeg stadium worden gedetecteerd. Dankzij een gekoppeld brandbestrijding systeem op basis van milieuvriendelijk gas/watermist kan een brand onmiddellijk worden geblust. Dataverlies en bedrijfsonderbrekingen worden zo voorkomen.

  Door middel van een toegangscontrolesysteem laten we alleen geautoriseerde medewerkers van EdPau IT in de serverruimtes toe. Niet alleen de elektronische, maar ook de bouwkundige beveiliging, zoals deuren, hekken en sloten, voldoen aan de hoogste normen. De alarminstallaties zijn door middel van twee rechtstreekse en bewaakte verbindingen aangesloten op twee verschillende meldkamers. Ook staat het pand onder continu camera toezicht.

  Binnen onze datacenters wordt gebruik gemaakt van zware noodstroom voorzieningen. Hierdoor kunnen wij een uptime van 99.99% garanderen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een schaalbare netstroomtoevoer door middel van eigen 10kV transformatoren. De stroomvoorziening op de servervloer is geïsoleerd en is permanent beschikbaar door continue stroomtoevoer (redundant N+1 UPS systemen) en eigen backup dieselgeneratoren.

  Voor optimale prestaties en ter voorkoming van uitval van apparatuur hebben alle datavloeren een constante temperatuur en wordt de luchtvochtigheid gemonitord. Wij passen ‘Closed Corridor’ technieken toe in alle datazalen en zo koelen wij onze datacenters. Dit houdt in dat de koude lucht enkel in ruimtes wordt geblazen waar dat daadwerkelijk nodig is en niet zoals in oudere datacenters een hele zaal wordt gekoeld inclusief de delen waar de warme lucht afgevoerd wordt. Om de energie efficiëntie verder te verhogen, wordt elk rack door ons voorzien van blindplates. Deze blindplates vullen de niet gebruikte ruimtes in uw rack op zodat er geen koude lucht verspild wordt. Bovendien wordt om het risico op luchtvervuiling uit te sluiten, gebruik gemaakt van indirecte free air koeling.

  Onze datacenters in Amsterdam en Delft beschikken over de volgende ISO certificeringen:

  • ISO 9001:2008 – Kwaliteitsmanagement;
  • ISO 27001 – Standaarden voor informatiebeveiliging;
  • ISO 14001 – Standaarden voor milieu management;
  • NEN 7510
  • MJA3
  • European Code of Conduct

  Nog vragen?
  Neem vandaag nog contact op.

  • Drentelaan 17
   5691KS  Son en Breugel

  • +31 6 11792588

  • info@edpau.nl